Menu Sluiten

Het symptoom is nooit het echte probleem

kPNI

Feel Good Life werkt volgens de kPNI-methode. De kPNI of Klinische Psycho-Neuro-Immunologie, bestudeert hoe het lichaam als een geheel functioneert. En hoe het kan dat we ziek worden of niet meer herstellen.

kPNI maakt gebruik van inzichten uit verschillende wetenschapsgebieden. We brengen alle kennis samen tot een groter geheel. Biologie,  evolutiegeneeskunde, biomedische wetenschappen, psychologie,  gedragswetenschappen en epigenetica leveren allemaal een belangrijke bijdrage aan de kPNI.

Feel Good Life gaat dus voor een holistische visie, waar we naar een evenwichtig, gezond en energiek leven streven. Gezondheid is een evenwicht tussen voeding, beweging, stress, bioritme, genetica en lifestyle. Bij FeelGoodLife focussen we dan ook niet op één probleem, maar op de onderliggende oorzaken.

 

Prof Leo Pruimboom, grondlegger van de klinische psycho neuro immunologie aan het woord: “de patiënten zijn het zat van het symptomatisch denken. Patiënten hebben behoefte aan een integraal wetenschappelijke verklaring voor wat er met ze aan de hand is om te komen tot de oplossing van het probleem en niet het symptoom

Samen naar een gezonde en energieke levensstijl?