Menu Sluiten

PNI Therapeut Natalie Billast

Ik ben mijn loopbaan gestart als kinesitherapeut. Maar omdat naast “beweging” ook “voeding” en de “psyche” een enorm invloed hebben op onze gezondheid, ben ik mij ook daar verder in gaan verdiepen. Heel wat chronische klachten worden immers veroorzaakt door een disbalans.

Als orthomoleculair en kPNI therapeut bekijk ik het lichaam veel meer als een geheel. Bij chronische klachten gaan we op zoek naar de oorzaak van de klacht. De werking van ons lichaam is een samenspel van enorm veel mechanismen. Ergens een kleine hapering kan leiden tot grote chronische klachten.

 

De bedoeling is om deze symptomen niet farmaceutisch te behandelen maar door middel van optimalisatie van de voeding, beweging en vermindering van stress de symptomen te verlichten of helemaal te laten verdwijnen. Dit leidt tot een aangepaste levensstijl die uiteindelijk ook leidt tot preventie van heel wat aandoeningen.

De KPNI of Klinisch psycho-neuro-immunologie is een sterk groeiende wetenschap die op zoek gaat naar de oorzaak van de klacht. In de oorzaak ligt de oplossing. Enerzijds kijk ik vanuit de perspectieven van voeding, beweging en psyche, Anderzijds bekijk ik ook de (epi)genetische en immunologische component.

 
Natalie Billast FeelGoodLife
Natalie Billast FeelGoodLife
Natalie Billast FeelGoodLife

Samen naar een gezonde en energieke levensstijl?